Sturmfist 4 finger glove, vintersyklingshanske unisex, Svart

999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Avansert vintersyklingshanske for ekstremt kalde dager. Smart fingerløsning reduserer varmetap og pusteegenskaper. Lang mansjett som overlapper jakkeermet.

Vintersykling i ekstrem kulde krever egnet utstyr for hendene. Sturmfist 4 er en av de mest avanserte og varmeste vintersykkelhanskene på markedet, spesielt utviklet for ekstremt kalde dager med temperaturer under minus 9 grader.

Sturmfist 4 har en smart fingerløsning for redusert varmetap, bedre varmeproduksjon og gode pusteegenskaper, samtidig som man beholder gripeevnen på styret. Lang kropp og snøring gjør det enkelt å dra hanskene over jakken, så man unngår glippe i overgangen.

Vind- og vannavvisende ytterskall på oversiden og vannavisende geiteskinn i gripesonen, med isolerende Aerogel-isolasjon. Dette beskytter mot betydelig varmetap forårsaket av iskaldt sykkelstyre, mens innerfôr i 100 % merinoull sikrer fuktighetsregulering og varme, selv under de verste forholdene.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Vintersykling, alle typer sykler
- Bruker: Unisex
- Materialer: Vind- og vanntett materiale på håndbaken, geiteskinn i håndflaten, 300 g Polartec Alpha-isolasjon, Aerogel-isolasjon i håndflaten, innerfôr i 100 % merinoull
- Vanntett eller vannavvisende: Vind- og vanntett materiale på håndbaken
- Reflekser: Reflekterende trykk
- Størrelser: XS, S, M, L, XL, XXL
- Anbefalt temperaturområde: -9 til -18 grader Celsius
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.