Kun på xxl.no

Naughtvind jacket, vintersyklingsjakke unisex, Svart

1 999,-

Naughtvind jacket, vintersyklingsjakke unisex, Svart

1 999,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon
Sykkeljakke for vinterbruk, vind-/vannavvisende og godt beskyttende. Topp komfort ved fatbiking og stisykling. Pustende, stretchende og meget godt beskyttende.

Nye Naughtvind Jacket er en skalljakke av enda mer vindtett og pustende stretch-materiale og gir fremdeles optimal komfort, enten du fatbiker, stisykler, pendler eller deltar i Iditarod. Åpen lomme på ryggen gir rom for drikke, energi eller annet.

Jakken har justerbare ventiler bak og sidelufting med glidelåser, som gir suveren regulering av temperaturen slik at overskuddsvarmen transporteres bort. Reflekterende grafikk på albuene, venstre skulder og nederst på ryggen gir økt synlighet og sikkerhet.

Naughtvind har gummierte hemper på glidelåsen i front, på brystlommen og på lufteventilene i sidene, for bedre grep med sykkelhansker på. Silikondetaljer gir enklere stramming av mansjettene på ermene. Frontlommen er strategisk plassert for å ikke komme i konflikt med sekkestropper. Lommen er plassert rett opp og ned, som også gjør den svært enkel å åpne og lukke, uavhengig av ryggsekk.

Asymmetrisk glidelås i front gjør lukking og åpning enklere, samtidig som man unngår slitasje mot haken. Den høye, spesialformede kragen hindrer trekk, beskytter nedre del av ansiktet og holder godt på varmen i skikkelig kaldt vær. Passformen er romslig, for å gi plass til flere lag under når det er nødvendig.

Perfekt sammen med Naughtvind Pants.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Vintersykling, fatbike, stisykling, pendling
- Bruker: Unisex
- Materialer: Schoeller® Softshell, beskyttende, pustende og stretchende
- Vanntett eller vannavvisende: Vind- og vannavvisende
- Reflekser: Venstre skulder, albuene og nederst
- Glidelåser: Gummierte hemper
- Lommer: 1 glidelåslomme på bryst, åpen rygglomme
- Ventilasjon: Øverst på rygg og under armene
- Størrelser: XS, S, M, L, XL
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.