3T Eye 16, digitalskjerm for ANT+ og Bluetooth, STD

500,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.
3T Eye er en robust, styremontert digitalskjerm som støtter navigasjon og trening. Den overvåker informasjon både fra treningshjelpemidler som kommuniserer via ANT+, og fra smarttelefoner som kommuniserer via Bluetooth.

Sammen med en passende enhet er den i stand til å vise nøkkeldata som hastighet, tråkkfrekvens, hjertefrekvens, høyde og kraft, i sanntid.

I Bike Mode parer 3T Eye seg automatisk med hvilken som helst ANT+-sensor, for eksempel en pulsklokke eller kraftmåler, og viser dataene på skjermen sin.

I Smart Bridge Mode fanger den opp data fra en ANT+-sensor og sender det via Bluetooth 4.0 til en kompatibel sportsapp som kjører på en smarttelefon, samt viser dataene.

I Smartphone Mode, utveksler den data automatisk med 3T Cycling App (tilgjengelig for Apple iOS™ og Android™) som kjører på en smarttelefon, slik at real-time data vises, overvåkes og registreres. Viktigst for mange ryttere er hastighet, som beregnes ved hjelp av telefonens GPS.

3T Eye miniatyrskjerm gjør at det er ikke nødvendig å ta telefonen ut av lommen for å sjekke tallene. De viktigste treningsdataene er alltid synlig, mens den kostbare og skjøre smarttelefonen holdes sikkert ut av veien.

3T Eye passer på Barfly 2.0-montasje og det finnes en ryddig 3T frontplate-adapter for stem, for maksimal komfort og sikkerhet (kun for ARX II).

APP
3T Cycling app er kompatibel med iPhone 4 og senere, og er nå tilgjengelig i Apples App Store. Androide-versjonen kommer snart, og vil være tilgjengelig i Google Play Store.

Spesifikasjoner:
- Yttermål (mm): 38 x 60
- Skjermstørrelse: (mm): 25 x 32
- Skjermvisning: Tall og ikoner
- Vekt: 25 gram (inkl. batteri)
- Batteritype: CR2032
Close Created with Sketch.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Close Created with Sketch.

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.