Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

3 fordeler med hjemmetrening

 • Tips & råd fra trening & helse
 • 3 fordeler med hjemmetrening!

  Med noen enkle grep så kan du endre livstil og jeg kan love deg at du ikke kommer til å angre. Det er mange fordeler ved å investere i trimapparater eller småtrim slik at du kan komme i bedre form og få mer energi i en hektisk hverdag.  

   

  Tid:

  Du vil spare masse tid ved å trene hjemme da mye av tiden du vil bruke på treningssenter vil gå til pakking av treningsbagen, transport til/fra. Fulle treningssenter skaper irritasjon og ineffektiv trening. Spesielt småbarnsfamilier har mye å hente på å ha treningsutstyr hjemme. Det er mye som skal ordnes både før og etter jobb og det kan være vanskelig å få tiden til å strekke til.

  Trener du hjemme er du ikke avhengig av åpningstider, og den ekstra planleggingen dette medfører for å finne tidspunkter for treningen. Dersom du har tilgang til litt trimutstyr hjemme så trenger du ikke å bekymre deg for hverken bilkø, barnepass eller dårlig vær!

  Pris:

  Alle treningssenter koster penger og det er helt normalt at man må ut med mellom 4 000 og 6 000 i året i medlemsavgift. For denne summen så kan du investere i en mengde hjemmetreningsutstyr som hele familien kan ha glede av. Velger du å kjøpe utstyret hos XXL, får du kvalitetsvarer til en billig penge og du vil dessuten kunne ha glede av utstyret i mange år fremover!

   

  Livskvalitet:

  Regelmessig trening er blant de beste måtene å bedre livskvaliteten på.

  Ved å trene regelmessig så reduserer du sjansen for å få forskjellige sykdommer som hjerte- og karsykdommer, diabetes type 2, blodpropp. Det reduserer også høyt blodtrykk og bedrer lungekapasiteten din.

  Energi og overskudd er noe som henger sammen med trening. Ikke bare oppnår du en langsiktig helsegevinst, men treningen hjelper deg også å opprettholde en god kroppsholdning, hvilket er viktig for velvære og overskudd. Hvorfor vente? Kom i gang nå!

  Sjekk utvalget av fitness

  Sjekk utvalget av core

  Sjekk utvalget av styrke

  Hos XXL finner du stort utvalg av trimutstyr til markedets beste priser

  Til toppen